facebook pixel

Tvättservice i Stockholm på många sätt

Samarbetet ger snabb service och personliga kontaktpersoner. Dessutom ger det en bredd i sortimentet (entrémattor, logomattor, skrapmattor, arbetsplatsmattor, skoputsmaskiner, vattentvätt, kemtvätt och plantvätt) som inte ens de stora tvättföretagen har. Service för vattentvätt, kemtvätt och (hämtning och lämning) finns i Storstockholm och genom samarbeten kan vi även tillhandahålla rikstäckande tvättservice.

Det mesta kan tvättas, allt från arbetskläder, handdukar (vattentvätt) till kostymer, sidenscarfar (kemtvätt) äkta mattor och parasoller (plantvätt). Om något behöver lagas finns tillgång till skräddare.

Vi vänder oss till företag och organisationer men vår tjänst med ”inlämningsstationer” ger även möjligheten att tvätta privata kläder på arbetsplatsen.

Tvättservicen är miljöcertifierad enligt ISO 14001 och kemtvätten är Svanen märkt sedan 2013 och våra tvätterier strävar hela tiden till att utvecklas mot ännu renare tvättprocesser.

Tvätt på många sätt

Tvättservice

Vattentvätt (ISO 14001 certifierat)

Med tvättmaskiner mellan 10 och 400 kg och stor mangel kan vi tvätta det mesta som bäddset, bordslinnen, handdukar, arbetskläder, badrockar mm. Vi erbjuder även hyr- och tvättservice av textilier.

Kemtvätt (ISO 14001 certifierat och svanenmärkt)

Sedan 2013 kan vi tvätta utan perkloretylen vilket innebär att vår kemtvätt nu är svanenmärkt. Kläder kemtvättas för att de inte tål vanlig vattentvätt och tvättemperaturen är max 30 grader. Tvätteriet har 4 kemtvättmaskiner.

Plantvätt

Vi tvättar alla sorters mattor som rya, wilton, kina, orient och korridormattor. Även tvätt av parasoller, presenningar mm

Miljö

Tvätteriet för kem och vattentvätt är miljöcertifierat enligt ISO 14001 (internationell standard för miljöledning) Kemtvätten är Svanenmärkt och kan tvätta alla sorters textilier utan att använda miljöfarliga lösningsmedel. Istället används giftfria och miljöanpassade kemikalier som tex återvunnen koldioxid. De effektiva kemikalier som måste tillsättas tar naturen lätt hand om.

Tvätt görs med miljömärkta och allergitestade tvättmedel och automatdosering minimerar användningen av tvättmedel.